Kiitos!

Vaalit ovat ohitse. Minulle nämä vaalit olivat elämäni ensimmäiset ehdokkaana. Nyt on vahva pohjatyö tehty ja äänipohja saatu tulevaisuutta ajatellen. Kiitos jokaiselle äänestäjälleni, joka uskoi minuun. Jokainen ääni on arvokas.

Kampanjan aikana sain kohdata paljon ihmisiä ja tämän päivän suomalaisten arkea puhuttavat asiat tulivat tutuiksi. Jokainen kohtaaminen oli itselle mahdollisuus oppia uutta elämästä ja ihmisistä. Sain myös kokea, miten taustallani oli upeita ihmisiä, jotka antoivat aikaansa, osaamistaan ja varojaan kampanjani eteen. Näitä ihmisiä muistan varmasti lämmöllä ja kiitollisella mielellä loppu elämäni. Ilman heitä en olisi onnistunut.

Positiivinen yllätys oli, että edelleenkin onneksi on vähän ilkeitä ihmisiä. Suurin osa ihmisistä aidosti vain halusivat tulla tervehtimään ja kertomaan jotain elämästään, tai itselle tärkeistä näkökulmista.

Tällä kertaa äänet eivät riittäneet eduskuntaan asti. Edelleenkin jatkan kuitenkin työtä omalla paikallani yrittäjyyden, osaamisen ja yhteisöllisyyden eteen. Meidän tulee tavoitella parempaa huomista ja uskoa vaikuttamiseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s