Puheenjohtajaksi

Olen pohtinut asiaa tarkoin ja tullut siihen tulokseen, että otan haasteen vastaan – olen käytettävissä Suomen Yrittäjänaisten puheenjohtajaksi!

”Olen kiitollinen siitä tuesta ja kannustuksesta, jota olen saanut puheenjohtajuuden tavoittelemiseen.

Kiitos Vaasan Yrittäjänaisten hallitus

Vaasan Yrittäjänaisten kunniapuheenjohtaja Meeri Valkama

Suomen Yrittäjänaisten kunniapuheenjohtaja Ulla Salmi”

Kaikki Yrittäjänaisten toiminta pohjautuu jo tehdylle työlle, jota aikaisemmat tekijät ovat luoneet, arvokkaalle historialle. Jatkuvuus edellyttää, että tulee seuraavat ihmiset, jotka kantavat vastuuta, kunnioittavat jo tehtyä työtä ja vievät osaltaan toimintaa eteenpäin. Se on sanaton sopimus, jonka varaan uskotaan toiminnan tulevaisuus.

Olen toiminut puheenjohtajana, varapuheenjohtajana ja hallituksen jäsenenä useissa eri hallituksissa. Kattavan kokemuksen lisäksi olen suorittanut Kauppakamarin HHJ-hyväksytty hallituksen jäsen tutkinnon. Olen puheenjohtajana johtanut Vaasan Yrittäjien tuhatpäisen jäsenistön toimintaa kuuden vuoden ajan. Tämä aika opetti, miten tärkeää on toimiva yhteistyö toiminnanjohtajan ja hallituksen kanssa. Yrittäjien asiat eri toimialoilta tulivat tuona aikana hyvinkin tutuiksi.

Toimin Suomen Yrittäjien elinkeinopolitiikan valiokunnan puheenjohtajana. Tämän tehtävän myötä olen tiukasti kiinni ajankohtaisissa yrittäjien edunvalvonnan teemoissa. On lakkaamatta pidettävä mielessä, kenen etuja on ajamassa ja ketä edustaa. Sitoutuminen ja luottamusta herättävä johdonmukainen toiminta on puheenjohtajalle tärkeää. Tavoitteellinen ja rohkea, mutta diplomaattinen toimintatapa on itselleni ominaista viedä asioita eteenpäin.

Nyt on aika keskittyä ajamaan Suomen Yrittäjänaisten etuja valtakunnallisella tasolla. Järjestömme juuret ovat sodan jälkeisessä ajassa.  Jälleen, 75 vuoden jälkeen elämme kriisien keskellä ja Yrittäjänaisten arki näyttää sumuiselta. Tarvitsemme sitä samaa perustajajäsentemme henkeä, päämäärätietoisuutta ja yhteisöllisyyttä, joka vie toimintaamme ja jokaista jäsentämme uudelle tasolle.  

Olen käytettävissä Suomen Yrittäjänaisten puheenjohtajaksi. Haluan laittaa kaiken kokemukseni ja osaamiseni likoon tähän tehtävään. Pyydän luottamusta tähän tehtävään tulevassa liittokokouksessa.

”KATJA reipas vesimies, nainen – niin moninainen. 

Tehtäviin tarmokkaasti tarttuu – tiedot, taidot karttuu.

Hänestä siis puheenjohtaja uus – näin turvattu on Suomen Yrittäjänaisten tulevaisuus.”

– Ulla Salmi, Suomen Yrittäjänaisten kunniapuheenjohtaja

Klikkaa ja lue vaikuttamisesta