Vaikuttaminen

Tarvitsemme vahvaa ja laaja-alaista vaikuttamista yrittäjien asioiden edistämiseksi entistä haasteellisemmassa toimintaympäristössä. Suomen Yrittäjänaiset juhlii tänä vuonna 75- juhlavuottaan. Pitkän, arvokkaan jo tehdyn työn päälle on hyvä rakentaa entistä vaikuttavampaa järjestöä, jossa voima löytyy yhteisöllisyydestä ja yrittäjiä yhdistävistä asioista. Haluan laittaa itseni ja osaamiseni likoon Suomen Yrittäjänaisten hyväksi.

Uskon, että se tehdään uudistumisen, vaikuttavuuden ja yhteisöllisyyden kautta.

Uudistuminen

Haluan kutsua jokaisen jäsenen mukaan uudistamaan toimintaa, joka vetää puoleensa tulevaisuudessakin ja tarjoaa uudistumisen eväitä jokaisen jäsenyrittäjän arkeen. Arvostamme juuriamme, mutta tahdomme katsoa eteenpäin.

Vaikuttavuus

Järjestön tulee olla yrittäjille tärkeiden asioihin vaikuttamisen ytimessä ja ajan hermolla. Ymmärrämme naisyrittäjien arkea ja järjestömme kautta toimimme entistä vahvemmin näiden asioiden äänitorvena.

Yhteisöllisyys

Yrittäjä ymmärtää yrittäjää ja voima löytyy yhteisöstämme. Tämä voima on kantanut 75-vuotta ja kantaa edelleen, vaikka yhteisöllisyyden foorumit ja tekeminen ovatkin muutoksessa.  Arvostamme, autamme ja rohkaisemme jokaista jäsentämme yrittäjän tiellä– yhdessä.

”Uskon, että asioihin voi vaikuttaa tavoitteellisella ja pitkäjänteisellä tekemisellä.”

Minulle on tärkeää, että voin olla mukana sellaisissa foorumeissa, joissa on aito mahdollisuus vaikuttaa asioihin. Tänä vuonna uusi rooli Pohjanmaan hyvinvointialueen varapuheenjohtajana on mielenkiintoinen tehtävä, jossa on mahdollisuus vaikuttaa historialliseen uudistukseen omalla alueella. On tärkeää, että uusilla alueilla myös yrittäjät pääsevät mukaan osaksi palvelutuotantoa. Uskon, että meitä yrittäjiä tarvitaan entistä enemmän mukaan yhteiskunnalliseen päätöksentekoon.

Lue täältä Katjan nykyiset luottamustehtävät