Olen käytettävissä Suomen Yrittäjänaisten puheenjohtajaksi!

Pitkän pohdinnan jälkeen päätin ottaa haasteen vastaan. Olen käytettävissä Suomen Yrittäjänaisten puheenjohtajaksi. Järjestömme juuret ovat sodan jälkeisessä ajassa.  Jälleen 75 vuoden jälkeen, elämme kriisien keskellä ja Yrittäjänaisten arki näyttää sumuiselta. Tarvitsemme sitä samaa perustajajäsentemme henkeä, päämäärätietoisuutta ja yhteisöllisyyttä, joka vie toimintaamme ja jokaista jäsentämme uudelle tasolle.  

Olen valmis laittamaan kaiken osaamiseni ja kokemukseni likoon Suomen Yrittäjänaisten hyväksi. Uskon, että toiminta viedään eteenpäin uudistumisen, vaikuttavuuden ja yhteisöllisyyden kautta. Arvostan jo tehtyä työtä, johon lukuisat henkilöt ovat antaneet oma panoksensa. Tästä  on hyvä jatkaa ja luotsata toimintaa tulevaisuuteen.

Toivon saavani luottamuksen tehtävään liittokokouksessa 23.9.2022 Iisalmessa.

Olen kiitollinen jo nyt siitä tuesta ja kannustuksesta, jota olen saanut puheenjohtajuuden tavoittelemiseen.

Kiitos: 

Vaasan Yrittäjänaisten hallitus

Vaasan Yrittäjänaisten kunniapuheenjohtaja Meeri Valkama

Suomen Yrittäjänaisten kunniapuheenjohtaja Ulla Salmi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s