Annetaan vaasalaisten yritysten kukoistaa ja luoda hyvää meille jokaiselle

Vaalien alla me ehdokkaat koetamme tuoda esille moninaisia asioita, joihin kiihkeästi lupaisimme tuovamme muutosta. 

Monista asioista me olemme jopa samaa mieltä. Vaasalaisten tulee saada parempia palveluja, ymmärtävämpää kaupunkisuunnittelua, osaavampaa johtamista ja ylipäätään sellaista elämänlaatua mitä jokainen vaasalainen ansaitsee. 

Lupauksia on. Enää puuttuu se, miten lupaukset lunastetaan. 

Meillä on vaihtoehtoja. Voimme parantaa palveluja esimerkiksi kiristämällä verotusta palvelujen rahoitusta turvaamaan. Mutta se ei tuo yhtään uutta euroa yhteiseen kassaamme. Päinvastoin. Sinun eurosi vain kulkee kaupungin byrokratian läpi – ja palaa Sinulle pienempänä takaisin. 

On parempikin vaihtoehto. Annetaan vaasalaisten yritysten kukoistaa. Tehdään Vaasasta paras paikka elää ja yrittää. Tehdään Vaasasta valtakunnan paras vientikunta, jossa myös pk-yrittäjyys kukoistaa ja yksinyrittäjätkin huomioidaan. Jokainen euro, jonka onnistumme saamaan tarjoamalla yritysten osaamista myös Vaasan ulkopuolelle, koituu työpaikkoina ja verotuloina jokaisen vaasalaisen hyväksi. 

Tarvitsemme yhteistyötä. Jokaisella ehdokkaalla on oma arvopohjansa, oma osaamisensa, omat kokemuksensa ja oma halunsa perehtyä parhaaseen saatavilla olevaan luotettavaan tietoon. Olemme erilaisia, mutta yhdessä meidän on löydettävä ratkaisut. 

Päättäjien vastuu on valtava. Meidän on kunnioitettava jokaista äänestäjää, riippumatta siitä, ketä hän äänesti. Meidän on kunnioitettava Vaasaa ja sen ainutlaatuista perintöä. Meidän on kunnioitettava suomalaista demokratiaa ja oikeusvaltiota. Ja mikä ehkä vaikeinta, meidän on kunnioitettava jokaista valtuustoon valittua kollegaamme, puolueesta riippumatta. Sillä ilman yhteistyötä ei ole yhteistä hyvää, jokaisen vaasalaisen yhteistä hyvää. 

Katja Rajala (kok.) Vaasa

Yrittäjä, Vaasan Yrittäjien pj.

Kuntavaaliehdokas numerolla 338

Kirjoitus on julkaistu Ilkka-Pohjalaisen mielipide-palstalla 30.5.2021

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s