Kiitos äänestäjäni!

Vaalitulos oli valtakunnallisesti upea Kokoomukselle. Meidän alueellamme nämä olivat miesten vaalit. Puolueemme sai kuusi paikkaa ja kaikki paikat menivät miehille. Sain itse naisista eniten ääniä. Tämä potti riitti varapaikalle aluevaltuustoon. Kiitos teille, jotka uskoitte minuun.

Vielä vuoden 2022 loppuun saakka olen Pohjanmaan hyvinvointikuntayhtymän valtuuston jäsen ja siinä roolissa mukana uuden aluehallinnon käytäntöön viemisessä. Tämän lisäksi jatkan Vaasan kaupunginhallituksen jäsenenä ja kaupunginvaltuutettuna. Aloitin myös uudessa Pohjanmaan hyvinvointialueen yksityisten palveluntuottajien yhteistyöryhmässä.

Ryhmä perustettiin yrittäjäjärjestömme järjestämän tilaisuuden keskustelun pohjalta. Siellä esitimme tarpeen Marina Kinnuselle, hyvinvointialueemme johtajalle, että toivoisimme aktiivista vuoropuhelua hyvinvointialueen, yritysten ja järjestöjen kanssa. Kiitos Marinalle joukkoineen, että he ottivat kopin meidän toiveesta.

Nyt kiteytämme keskeisiä näkemyksiämme yksityisten roolista, palvelusetelistä ym. osana tulevaa palvelujärjestelmää. Tätä viestiä viemme työryhmästä suoraan tulevan alueen hallitukselle. Tälle työlle sydämeni sykkii❤️

yrittäjät #palveluseteli #hyvinvointi #yhteistyö

kokoomus #kokoomuspohjanmaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s