Valmiina Vaasan palvelukseen!

Lähden ehdolle kunnallisvaaleihin kokoomuksen riveissä. Olen pohtinut ja pyöritellyt asiaa mielessäni. Olisinko valmis sitoutumaan seuraaviksi vuosiksi, antamaan aikaani ja perehtymään asioihin, mitä milloinkin agendalla on? Kyllä minun lopulta oli itselleni tunnustettava, että ehdokkuus vetää puoleensa siitäkin huolimatta, että luvassa on varmasti isoja haasteita. 

Vuosien vahva tekeminen yrittäjävaikuttajana kotikaupungin ja valtakunnan tasolla on näyttänyt vaikuttamistyön kiehtovan puolen. Olen oppinut, nähnyt ja kokenut, että asioihin voi vaikuttaa tavoitteellisella ja pitkäjänteisellä työllä. Pikavoittoja on harvoin luvassa, mutta uuttera työ palkitsee. Yrittäjänä tiedän, miten kovalla työllä ja valoisalla mielellä saadaan asioita aikaan sumuisinakin aikoina. Haluan osaltani olla tekemässä Vaasasta parempaa paikkaa elää ja yrittää. 

Nämä vaalit jäävät historiaan erikoisjärjestelyineen. Vaalipäivä siirtyi kesäkuulle ja tämä aiheuttaa hämmennystä, ärsyyntymistä, osalle helpotustakin. Ehdokkaille se tarkoittaa ainakin kampanjasuunnitelmien uudelleen muokkausta uudella aikataululla. Kevät näyttää, miten kaiken kanssa päästään etenemään.

Haluatko Sinä lähteä mukaani tähän kampanjaan? Kaikki tuki on tarpeen ja minulle tärkeää. Voit seurata minua somessa, jakaa, tykätä ja kommentoida postauksia. Kuntavaaliasiaa laitan enemmän päivityksinä ehdokasprofiiliini, joten seuratkaahan myös minua Facessa sitä kautta. Näkyvyyttä tarvitaan, sillä näissä poikkeusoloissa perinteiset kohtaamiset tuskin onnistuvat. Mikäli koet, että haluat tukea taloudellisesti voit lahjoittaa haluamasi summan tukiyhdistykseni tilille. Tämä mahdollistaa maksettua näkyvyyttä eri medioissa.

Yritteliäs yhteiskunta ry

Tilinumero: FI06 5670 0820 3506 09

Lämmin kiitos tuesta!

Kuva: Esa Siltaloppi